У Харкові посеред вулиці застрелили директора одного з місцевих цвинтарів. Після вбивства правоохоронці оголосили в місті план «Сирена» і розшукують злочинця, керуючись оперативної орієнтуванням. Про це розповіли в поліції Харківщини.

Як повідомляється, ймовірний кілер - молодий чоловік спортивної статури. Його опис склали, спираючись на свідчення свідків злочину. Можливий вбивця виглядає на 30 років, невисокий – середнього зросту, близько 175 сантиметрів. На ньому в момент вчинення злочину була темна коротка курточка з піднятим коміром, що закривав нижню частину обличчя. На голові – чорна шапка з білим малюнком.

Всіх, хто що-небудь знає про особу передбачуваного кілера, просять повідомити в правоохоронні органи.

Як відомо, вчора, 16 січня, було скоєно вбивство 48-річного харків'янина. Кілер чекав жертву біля під'їзду будинку, де жив загиблий.

Вбивство скоєно з вогнепальної зброї – убитий отримав п'ять куль в живіт. Він помер від важких поранень на місці злочину, до приїзду бригади швидкої допомоги.

Популярні новини зараз

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Показати ще

Нагадаємо, що в Києві поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата, і вони вже розкололися.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.