Всі вищі навчальні заклади Харківської області будуть закриті на карантин.Про це сьогодні, 12 березня, повідомив журналістам голова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер.

цитата, скріншот

Всі вузи Харкова будуть закриті на карантин у зв'язку з рішенням Кабміну від 11 березня 2020 року "Про запобігання поширенню на території України коронавіруса COVID-19".

Про це заявив на брифінгу сьогодні, 12 березня, голова ХОДА Олексій Кучер.

А саме, на карантин будуть закриті такі внз як: ХНУ ім. В. Н. Каразіна, Харківський національний медуніверситет, ХАІ, Харківський автодорожній університет, ХГПА, ХДАК, УІПА, Національний юридичний університет їм.Я. Мудрого, ХПКК, Харківський радіотехнічний коледж, Харківська державна академія культури і ряд інших.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще

Студенти, фото з вільних джерел

«Всі внз будуть закриті. Ми сьогодні провели комісію, на якій взяли додаткове рішення про карантин. Із завтрашнього дня всі вищі навчальні заклади повинні бути на карантині», - зазначив голова ХОДА.

Крім того, про те, що Харківський національний політехнічний університет "ХПІ" закрили на карантин до 3 квітня, на своїй сторінці у Facebook повідомила завідувачка кафедри міжкультурної комунікації та іноземної мови університету Олена Горошко.

«До 3 квітня включно НТУ ХПІ закритий на карантин. Навчальний процес переходить у дистанційний формат», - написала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Коронавірус "закрив" Київ на карантин - життя українців кардинально змінитися вже завтра

Як повідомляє портал «Знай.ua» ЗНО під загрозою через коронавіруса

Також «Знай.ua» писав, що ВООЗ оголосила китайський коронавірус глобальної пандемією – "найсерйозніша загроза миру з 1918-го"