На 2,3 га землі по проспекту Льва Ландау, 182 в Харкові побудують новий многофункциональный комплекс «Міський торговий ринок».

Про це повідомив директор КП «Міський торговий ринок» Олександр Молчанов.

За словами Молчанова, проект уже готовий. Це буде торгівельна зона з гостьовою парковкою, окремими офісними спорудами, фудкортом, складським приміщенням,охороною, системою сигналізації та відеоспостереження.

«Ми плануємо побудувати близько 400 об'єктів малої архітектурної форми, де підприємці зможуть як від 4,5 кв. м і вище розмістити свої товари і вести свою підприємницьку діяльність. Також буде дві об'ємні будівлі, яі будуть повністю закриті. Один торговий центр площею в 600 кв. м, другий у 1700 кв. м», - розповів Олександр Молчанов.

візуалізація, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

За задумом міської влади Харкова, новий ринок повинен нібито замінити «Барабашово», на якому через будівництва нової дороги, яка з'єднає найбільший спальний район міста з центром знесуть частину павільйонів.

На проектування та початок будівництва ринку виділили 7 млн. грн.

Всі кошти за оренду торговельних об'єктів будуть надходити виключно до міського бюджету, зазначив мер Харкова Геннадій Кернес.

«Комунальний ринок буде новий, сучасний, з усіма об'єктами, що будуть забезпечені електроенергією, буде забезпечений водою, каналізація. Відповідно люди будуть отримувати різні послуги, вони не будуть платити побори», - зазначив Геннадій Кернес.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Барабашово в Харкові зносять з лиця землі, гігантський ринок може зникнути назавжди

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові разьяренные бізнесмени "Барабашово" оточили поліцію, на Кернеса надії немає

Також «Знай.ua» писав, що Асоціація сонячної енергетики хоче підписати меморандум по зеленій енергетиці для недопущення міжнародних позовів до України