У Харкові поліцейські підстрелили наркоторговця, який наїхав на автомобілі «ВАЗ-2108» на одного з правоохоронців. Інцидент стався 27 травня близько 12:51 на вулиці Хуторянській.

Про це повідомила прес-служба поліції Харківської області.

Як стало відомо, то під час патрулювання Немишлянського району міста працівники підрозділу «Схід» отримали орієнтування, що двоє невідомих на автомобілі «ВАЗ-2108» розповсюджують наркотичні засоби, розкладаючи закладки.

джерело: Надзвичайні новини

Правоохоронці виявили та зупинили схожий за описом автомобіль на вулиці Хуторянській. При наближенні до авто, водій транспортного засобу скоїв наїзд на одного з поліцейських. При цьому виникла реальна загроза життю і здоров’ю працівника поліції та оточуючих. Тому, на підставі ст. 46 Закону України «Про Національну поліцію», поліцейські застосували табельну вогнепальну зброю, здійснивши декілька пострілів по колесах транспортного засобу правопорушників.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

джерело: Надзвичайні новини

Співробітник поліції отримав травми руки і ноги, а 33-річний водій – вогнепальне поранення сідниці. Всі постраждалі були доставлені до лікарні.

джерело: Надзвичайні новини

Як з'ясувалося згодом, то водій і його пасажир раніше притягувалися до кримінальної відповідальності: один за скоєння злочинів, пов'язаних із наркотиками, другий – за крадіжки.

На місці події працює слідчо-оперативна група, керівництво ГУНП в Харківській області та Слобідського відділу поліції .

Всі обставини події встановлюються.

джерело: Надзвичайні новини

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові неадекват влетів у ломбард з каністрою бензину і запальничкою - хотів спалити техніку разом з людьми

Як повідомляє портал «Знай.ua» Харків'янка організувала гігантський "наркокартель" і зламала сотні молодих життів

Також «Знай.ua» писав, що Українці розкопали правду про копа, що зґвалтував дівчину під Києвом, - "З молодою дружиною теж так?"