У Харкові на в'їзді до "чорнобильської" лікарні демонтували ворота, щоб пустити всередину машину швидкої допомоги з пацієнтом, який хворіє коронавірусом.

Про це з місця події повідомляє журналістка Анна Черненко, пише newsroom.

Сьогодні вранці, 22 червня ліквідатори вийшли на протест проти відкриття диспансеру для прийому хворих коронавірусом. Люди блокували в'їзд на територію медичного закладу. На місце були стягнуті додаткові сили поліції.

Близько 12:00 правоохоронці перейшли в наступ: спочатку зняли ворота, а після відтіснили протестувальників. Кілька чорнобильців лягли на дорогу, щоб блокувати "швидку", однак у підсумку машина все ж змогла заїхати всередину.

Як повідомила радник голови ХОДА Наталія Попова, пацієнт підключений до апарату ШВЛ, у нього підтверджений коронавірус. В лікарню чоловіка завезли під крики "Ганьба!".

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українка показала трошки правдивої статистики у боротьбі з коронавірусом - "А***операційна алгоритм роботи МОЗ"

Як повідомляє портал «Знай.ua» День медичного працівника 2020: коли буде і традиції свята

Також «Знай.ua» писав, що Зеленський "забив" на лікарню Мечникова в Дніпрі - президента чекали півдня під палючим сонцем