Стало відомо про те, як у Харкові будуть відзначати День Конституції України.

Таким чином, повідомляється, що до цього Дня приурочили кілька заходів, включаючи пару концертів. Про це повідомляє прес-служба ХОДА. Відбудеться онлайн-концерт, в якому візьмуть участь кілька виконавців Харківської області.

Як у Харкові будуть відзначати День Конституції, фото: скріншот з відео

Трансляція почнеться в 18:00, і в Управлінні культури і туризму ХОДА кажуть, що у зв'язку з карантинними заходами, можливості провести повноцінний концерт і зібрати багато народу в одному місці – неможливо.

Ще один концерт, який несе назву «Білими нитками», відбудеться також в 18:00 в саду імені Тараса Григоровича Шевченка. Біля пам'ятника будуть виступати брати Капранови, Папа Карло, Борис Севастьянов, Марко Терен.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Показати ще

Організатори говорять про те, що новій владі абсолютно наплювати на історію України, і що права і свобода – це не важливо. Але, це зовсім не так.

В цей же день, о 9:30 розпочнеться автопробіг, який триватиме до 12: 30. Стартують учасники від площі Конституції.

Організатори запросили всіх місцевих жителів з машинами приєднатися до цього. При цьому, варто відзначити, що в Харкові величезна кількість людей, які поважають Конституцію, і пора б нагадати органам влади, як це важливо її дотримуватися.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.иа, для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.иа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.