У Харкові поліцейським довелося втихомирювати п'яного водія, який потрапив в ДТП.

Про цей інцидент повідомили в групі "Х**вий Харків" в соціальній мережі ВКонтакті.

Як стало відомо, п'яний харків'янин потрапив у ДТП, а коли на оформлення аварії приїхав екіпаж поліції чоловік повів себе неадекватно і почав "стрибати" на копа, після чого його скрутили і закували в наручники.

"Це бухое гі*но на Клочках ще й стрибнуло на копа, коли прибув екіпаж",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Показати ще

"В штатах б шокером за**ярили його або взагалі б застрелили, в рашці отпи**ли б, так і в Німеччині теж. Чому нашим не можна ...", " мусорський бєспрєдєл", " Бийте пі*ора, поки не протверезіє", " Пом'янемо. Можна його в ту частину, де жінку зґвалтували", - по-різному коментували харків'яни.

Нагадаємо, харківській автомобілістці, яка не виїжджала з міста надіслали штраф за перевищення швидкості в Київській області. Система автофиксации правопорушень, яка заробила в Київській області 1 червня вже дає збої.

Ілона Чайка "лист щастя" отримала кілька днів тому. Дівчина розповіла, що під час зафіксованого правопорушення вона прокинулася і займалася своїми справами. У постанові йдеться, що водій перевищив допустиму швидкість на 56 кілометрів. Місце фіксації правопорушення – Київська область.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові бригада швидкої допомоги стала жертвою пацієнтів-неадекватний - "Ледве втекли, довго плакали..."

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Києвом п'яні підлітки влаштували дикий "шабаш" на могилі - терлися про хрести, Україна в жаху

Також «Знай.ua» писав, що Під Харковом п'яний маніяк розстріляв компанію з дітьми - пісок в крові