У Харкові напередодні розігралася драма, яка обіцяла бути трагедією, але поліція втрутилася вчасно і запобігла загибелі людини. Молодий чоловік з інвалідністю опублікував відео, на якому заявив, що він нерозділене закоханий в дівчину і хоче померти. Історію молодої людини опублікував Телеграм-канал Харків 1654.

Спочатку здавалося, що молода людина хайпує і просто показує, який він сміливий, але далі стало зрозуміло, що жартам тут немає місця. У черговому відео він викликав журналістів, щоб вони його знімали. Також він пообіцяв "крутий ролик зі смертю". Після цього він опублікував нове відео, в якому показав ніж. Пізніше стало ще цікавіше. Потенційний самогубець пообіцяв все показати через 30-40 хвилин і заявив, що його ніхто живим не візьме.

Після цього з'явився ролик, на якому молода людина сидячи в машині стріляє з невеликого пістолета. Він явно був налаштований агресивно і не збирався здаватися поліції. Вже пізно ввечері поліція почала вести переговори з ним. На відео було видно, що молодий чоловік приставив ніж до вен на руці.

Поліція викликала його подругу, з якою він почав з'ясовувати стосунки у присутності правоохоронців. Після цього поліцейські знешкодили його і знерухомили. Його потім посадили назад в коляску.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Тернополі поліцейські та рятувальники врятували молодого чоловіка від невірного кроку. 28-річний тернополянин хотів звести рахунки з життям через переслідування. За деякими даннім молода людина була не в собі.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Також Знай писав, що в Запоріжжі медики і поліцейські врятували чоловіка, який хотів покінчити з життям.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві поліцейські вмовили молодика не вчиняти суїцид.