Харківський бронетанковий завод (ХБТЗ) і ДП «Завод імені Малишева» (зім) починають реалізацію спільної програми модернізації основного бойового танка Т-64бм2.

Зараз співпраця знаходиться на етапі підписання договору і створення необхідної конструкторської документації.

Про це заявив директор ХБТЗ В'ячеслав Стрілець в ході візиту на підприємство губернатора Харківської області Олексія Кучера, повідомляє Харківська облдержадміністрація.

Також він повідомив, що на даний момент підприємство отримало заявку від Міністерства оборони України на проведення капітального ремонту 13 одиниць техніки.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"В даний час у підприємства є замовлення на проведення капітального ремонту 13 одиниць техніки. Зараз проводиться підготовка до виконання цього контракту. Його вартість - 136 млн грн. Це замовлення від Міноборони",- розповів директор заводу.

На оновленому танку Т - 64БМ" Булат " заплановано змінити двигун на більш потужний, а також оновити Інше обладнання.
Проводиться конструкторська робота, обробка корпусу. Буде встановлений двигун більшої потужності-машина стане сучаснішою",- заявив директор оборонного заводу Стрілець.

За словами керівника підприємства, на заводі сьогодні працює 398 осіб. В середньому їх заробітна плата становить близько 19 тисяч гривень. 2020 рік Харківський бронетанковий завод має намір завершити з прибутком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленський після поїздки на Донбас звернувся до військових зв'язківців: "випереджати дії противника..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» ЗСУ оновили більше половини авіапарку: чим поповнилося оснащення армії

Також «Знай.иа " писав, що Українець розробив унікальний шолом для танкістів: задіяна доповнена реальність і штучний інтелект