Під Харковом двоє молодих чоловіків викрали автомобіль, але потім злякалися і спалили його в посадці. Про це повідомили в поліції області.

Як повідомляється, двоє чоловіків 32 і 34 років, жителів селища Високий Харківського району, помітили на одній з вулиць автомобіль марки ВАЗ-2106. У автомобіля були пошкоджені колеса.

Друзі вирішили викрасти машину - для цього вони змінили і накачали у неї колеса. Потім викрадачі за допомогою троса відбуксирували автомобіль у двір одного з них.

Фото: ГУ НП

Однак незабаром вони дізналися, що автомобіль, який вони вкрали, розшукує поліція. Щоб замести сліди злочину, чоловіки відігнали авто в лісопосадку і спалили його там.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Правоохоронці зуміли відновити ланцюг подій і затримали зловмисників. Їм повідомили про підозру у вчиненні злочину, за який загрожує від трьох до восьми років тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, що у Харкові спіймали зловмисника, який побив чоловіка, який заступився за жінку.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові водій атракціону влаштував ДТП, в якому постраждали діти. Маленький паровозик летів на недитячій швидкості.

Також Знай.uа писав, що у Харкові на сходинках станції метро "Холодна Гора" був виявлений труп чоловіка. Поліція встановлять його особу.