Олександр Ярославський, власник і президент групи DCH жорстко відреагував на своїй офіційній Facebook-сторінці на передвиборчий ролик голови Харківської обладміністрації Олексія Кучера, який той представив, як пародію на канонічний мем "У тебе обличчя нудне". В відео, опублікованому на офіційному Yutube Кучера, Кучер зайняв місце Добкіна, вмонтувавши свій передвиборчий піар в закадровий текст Кернеса.

Ярославський так прокоментував творчість губернатора Харківщини: «Прислали мені відео - "пародію", яку зняв Олексій Кучер на запис Кернеса з Добкіним. Чесно кажучи, я обурений цим. Був би зараз Кернес у Харкові, він би Кучеру так відповів, що» моль " — це було б найлегше вираження на його адресу. Яка у цієї людини є совість, і як у нього повертається язик, коли людина лежить в лікарні, говорити за його спиною такі речі? Я далекий від політики, я не підтримую нікого з політиків, але мене чисто по-людськи обурює така поведінка. Олексій, Невже у тебе остаточно немає совісті? Невже ви за ці крісла, за ці паршиві місця готові принижуватися до такого?!» - сказав Ярославський.

Бізнесмен нагадав Кучеру, що говорити про заводи може тільки той, хто чимось допоміг Харківським промисловим підприємствам. «З приводу заводів хочу тобі сказати: Ти і заводи — це різні планети. Ми з тобою з листопада місяця займалися «Тяжмашем» (ред. - Харківським " Електроважмашем»), і він стоїть. Про які заводи ти говориш? Про які двори ти говориш? Я не особливий шанувальник Геннадія Адольфовича, ми з ним 40 років знайомі, і 7 років не розмовляли, але вам за 5 життів, і тобі особливо, не зробити того, що він зробив у Харкові. Я просив би тебе не ображати людину, яка не може тобі відповісти, це негідно чоловіки. Ведіть свої політичні, бізнес-дії з якоюсь гідністю. Не принижуйтеся, не падайте на коліна заради цих крісел», - каже Ярославський.

Як відомо, власник групи DCH і мер Харкова не розмовляли сім років і помиритися тільки на цей Новий Рік. Що стосується "Електроважмашу", то 15 липня 2020 року, Олександр Ярославський направив Президенту України і прем'єр-міністру відкритий лист з проханням терміново втрутитися в ситуацію з цим підприємством і зробити все можливе для його порятунку.