У Харкові пасажир метро стрибнув на рейки і втік у тунель.

Про це повідомили очевидці в Телеграм-каналі "ТРУХА".

Інцидент трапився вчора, 9 листопада, близько 20.45 на станції "Палац Спорту". За інформацією свідків, чоловік був п'яний.

"На Палаці Спорту злегка підпитий братик зістрибнув з платформи на шляху. Мабуть, склад силою думки хотів зупинити", - написано в повідомленні.

В результаті інциденту рух поїздів зупинили на кілька хвилин.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Охорона метрополітену і копи спіймали і затримали бешкетника. Харків'янин виявився п'яним. Що його підштовхнуло на необдуманий вчинок, з'ясовує поліція.

Деталі встановлюються.

Нагадаємо, в метро Києва парочка пасажирів наочно продемонструвала, як не треба поводитися в громадському транспорті.

Відео інциденту було знято на "червоній" гілці метрополітену в районі станції "Берестейська". Як зазначається, молоді чоловік і жінка з масками, спущеними на підборідді, клацали насіння посеред вагона. При цьому лушпиння вони "культурно" спльовували в пакет.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кияни начихали на карантин і заполонили метро: "яка пандемія?". У столичному метрополітені скупчуються величезні черги поруч з ескалаторами і турнікетами.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Напівгола киянка станцювала в метро, пасажири регочуть - " Подругу поперло!". У київському метро продовжують чудити жителі і гості міста. Цього разу не по погоді легко одягнена жінка влаштувала танцпол прямо у вагоні. Свідки незвичайного видовища встигли відобразити те, що відбувалося на відео.

Також «Знай.иа " писав, що Киян потрясли малолітні руфери, які виперлися на вагон метро - "відбиті наглухо"?. У київському метро були помічені малолітні екстремали.