У Харкові вже встановили новорічну ялинку. Про це розповіли у виданні «Коментарі».

Як повідомляється, новорічна красуня з'явилася на площі Свободи. Крім святкового дерева також встановили фігуру Діда Мороза, який "їде" на конячці-гойдалці.

У міській раді обіцяють відкрити ялинку вже 19 грудня, до Дня святого Миколая. Однак гірлянди і лампочки запалили вже зараз, і це додає казкової атмосфери всій площі. Не тільки ялинкою порадують харків'ян святкові локації-там також встановлять каток і атракціони. На кількох інших площах також встановлять світлодіодні ялинки поменше.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

За попередньою інформацією, урочисте відкриття ялинки заплановано на 17:00 в День Святого Миколая. Тоді ж почне працювати і традиційний Різдвяний ярмарок - його можна буде відвідати до 17 січня 2021 року включно.

Нагадаємо, раніше У Харкові затвердили план заходів до Нового року. Офіційне відкриття головної ялинки Харкова планують провести 19 грудня о 17:00. Окрім ялинки на площі планують встановити атракціони, біля яких чергуватимуть волонтери.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Бояться запізнитися? У центрі Харкова вже ставлять новорічну ялинку. У центрі Харкова вже з'явилася бетонна основа під новорічну ялинку. Центральну частину площі Свободи обгородили тимчасовим парканом, а на самому майданчику працюють робітники з автокраном.

Також «Знай.uа " писав, що Кернес підсуне харків'янам золоті кулі. У Кернеса посеред літа почали готуватися до Нового року