Харківський робінгуд Стас Дужко, якого суд сьогодні звільнив з-під варти, вийшовши із зали суду, зробив пропозицію своїй дівчині Арсенії.

Зворушливий момент освідчення хлопця з каблучкою та квітами опублікували в спільноті на підтримку харківських робінгудів у Фейсбук.

Нагадаємо, що сьогодні в Київському райсуді Харкова продовжились засідання щодо перегляду запобіжного заходу для «харківських робінігудів».

Зокрема, під цілодобовий домашній арешт сьогодні також вже відпустили Олега Булаха та Віталія Голоту. Засідання тривають.

Крім того, минулого тижня стало відомо, що після слідчих дій прокуратура зняла з «харківських робінгудів» обвинувачення у замаху на вбивство, залишивши лише «хуліганство» за ч. 4 ст. 296 ККУ.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Раніше Знай повідомляв, що 23 листопада Київський райсуд Харкова продовжує засідання у справі харківських патріотів. Зараз за гратами знаходяться 12 хлопців.

Повідомляється, що в п'ятницю, 20 листопада, відбулася перша частина засідання. Тоді суд відпустив із СІЗО харківських патріотів Олександра Савотіна, Антона Мокренка та Євгена Шкіркова, змінивши їм запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт.

Як передає Апостороф , Київський районний суд Харкова в п'ятницю, 20 листопада відпустив з СІЗО під домашній арешт трьох "харківських робінгудів" Савотіна, Мокренка і Шкіркова, задовольнивши клопотання прокуратури.

Також провели експертизи та вивчили відеоматеріали, після яких прокуратура області змінила для обвинувачених кваліфікацію підозри, знявши з них звинувачення у замаху на вбивство. Тепер їм інкримінують хуліганство (ч.4 ст. 296).