В одному з супермаркетів АТБ в Харкові охоронець врятував життя дівчині, якій раптово стало погано.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний відеоролик опублікував Telegram-канал "Perepichka News".

Повідомляється, що інцидент стався в Харкові, в магазині АТБ. Одна з покупців різко впала на підлогу і втратила свідомість. До неї відразу ж підбігли небайдужі люди і співробітники магазину, включаючи охоронця. Через деякий час у неї почалися судоми.

"Охоронець Олександр Лепков не залишився байдужим: він підбіг до дівчини, поміряв пульс, розстебнув воріт і став робити непрямий масаж серця", – йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Джерело припустило, що такими діями співробітник магазину врятував покупниці життя. Через якийсь час дівчина прийшла в себе.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Івано-Франківську військові льотчики виховують військових собак. У кожної собаки є власні відмінні риси.

Як повідомляв портал Знай.иа,у Києві через ожеледицю сталася смертельна ДТП. Водій транспортного засобу їхав по ожеледиці, і не впорався з керуванням. Через це автомобіль в'їхав у дерево.

Також Знай.иа писав, що поліцейські допомогли з'явитися на світ малюкові на станції метро. Жінка почала народжувати прямо на сході з ескалатора. Розуміти, що жінці потрібна термінова допомога, старший сержант поліції не розгубилася і допомогла породіллі.