Харків'яни вже 14 років не можуть отримати свої квартири в ЖБК "Перспектива". Тому в місті буде створена робоча група, яка і з'ясує на якій стадії знаходиться багатобуд на Героїв Сталінграда.

Про це заявив секретар міськради Ігор Терехов на зустрічі з керівництвом і пайовиками житлового кооперативу, вчора, 1 березня.

За словами члена ініціативної групи Ксенії Герасимової, будівництво 16-поверхового будинку почалося в 2007 році і триває донині. Майже всі пайовики сплатили повну вартість житла в перших двох секціях, але квартир так і не побачили.

"Моя сім'я ще в ті роки заплатила за 100 квадратних метрів 70 тисяч доларів. Тобто квартири були дуже недешевими. Будинок досі не зданий, виразної інформації від забудовника немає. Нам постійно щось обіцяють, але віри їх словам вже немає", - розповіла Герасимова.

джерело: Харківська міськрада

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Забудовник пообіцяв закінчити з будівництво в найближчі пару місяців, але пайовики не повірили в чергову обіцянку. У зв'язку з цим Ігор Терехов запропонував створити робочу групу, яка і перевірить ступінь готовності об'єкта і що потрібно зробити, щоб люди отримали свої законні квартири.

"Цей ЖБК, який зібрав гроші з людей, 14 років морочить їм голови. За запевненням забудовника, готовність будівництва становить 95%, але пайовики кажуть, що це неправда. Тому ми створюємо робочу групу, щоб перевірити реальну ступінь готовності об'єкта і з'ясувати, які потрібно докласти зусиль, щоб будинок був зданий і люди отримали квартири",- заявив секретар міськради.

За його словами, з боку Харкова всі дозвільні документи надані і чому з'явилася затримка - не ясно.

"14-річна епопея з цим будівництвом просто винищила людей. Вони вже думають над тим, щоб створити новий кооператив і добудувати будинок. Загалом, будемо розбиратися в ситуації. Ми виступаємо на боці людей", - підсумував Терехов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Збіднілі харків'яни повернулися в 90-ті

Як повідомляє портал «Знай.иа» Розлючені харків'яни прийшли до Терехова через космічні тарифи: "маріонетка криміналу"

Також «Знай.иа " писав, що Голодні харків'яни вийшли на вулиці і перекрили все: "Три місяці не платять!"