У Харкові на Спортивній хлопець зробив романтичне пропозиції руки і серця коханій.

Відповідний ролик з'явився в телеграм-каналі "ХС / Харків".

Харків'янин вирішив заручитися допомогою і підтримкою друзів і зробити коханій незабутню пропозицію. Хлопець переодягнувся в костюм і з оберемком червоних троянд сів на одне коліно перед коханою, не забувши дістати заповітну коробочку з обручкою.

Звичайно, дівчина не залишилася байдужою і відповіла довгоочікуваним "так". Після цього друзі хлопця стали радісно кричати і запускати димові шашки, створюючи особливу і романтичну атмосферу.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

"Трохи милоти в стрічку. Пропозиція руки і серця вчора на Спортивній. Мінус один вовчара",- йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на сторінці Державної прикордонної служби України в соцмережі з'явилася мила історія про поліцейського і правоохоронця-прикордонника, серця яких були з'єднані любов'ю.

19 лютого 2021 року, пройшли урочисті заходи з нагоди випуску слухачів магістратури в Харківському університеті внутрішніх справ.

Для однієї з випускниць - пані лейтенанта Дар'ї Кравець цей день став особливим, адже разом з дипломом з відзнакою вона отримала пропозицію руки і серця від свого коханого-старшого лейтенанта Державної прикордонної служби України Дмитра Клубаня

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Київський патрульний зробив пропозицію колезі на День закоханих: Погони, кільце і скажена романтика. Співробітниця правоохоронних органів прийняла пропозицію руки і серця від колеги. Тепер йде підготовка до весілля.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Хлопець зробив коханій пропозицію в засніжених Карпатах, романтика зашкалює - " вона сказала так!" На схилах Буковеля хлопець оригінально освідчився у коханні своїй коханій. Романтика на висоті.

Також «Знай.иа " писав, що Снайперша і кулеметник сказали один одному " так " в окопах: неймовірна історія кохання героїв зачарувала Україну. Почуття, які зароджуються в українських військових на передові дуже чисті і щирі.