Українка зуміла схуднути на 45 кілограм за три роки.

Історію Ірини Яценко розповіли у випуску"Сніданок з 1+1".

Ірина з дитинства мала зайву вагу і через це чула на свою адресу образи і навіть лайки. Не сильно змінилася ситуація і в коледжі. Над дівчиною постійно сміялися хлопці.

Але зайва вага не завадила дівчині знайти в 20 років майбутнього чоловіка, якому було все-одно на зайві кілограми. Пара зіграла весілля і незабаром Ірина завагітніла і народила дочку.

Яценко серйозно задумалася про схуднення після пологів, коли її вага перевалила за 90 кілограм і їй просто стало важко з нею ходити. З того моменту молода мама активно взялася за свою фігуру, стала правильно харчуватися, бігати і ходити в зал. Разом, за три роки схудла на 45 кілограм, чому досі не натішиться.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, американка Нікі Вебстер в 34 роки важила 275 кілограм. Через це вона не могла ходити і могла померти в будь-який момент. Це змусило жінку почати боротися зі своєю пристрастю до їжі.

Після обстеження лікарі дозволили Нікі провести операцію зі зменшення ваги, проте було необхідно не одне хірургічне втручання. Крім того, вага жінки була на стільки великою, що для підготовки до операції їй довелося скинути 20 кілограм самостійно. Вона змогла це зробити за 3 місяці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 200-кілограмовий чоловік схуд наполовину, знайомі не дізналися: "Бред Пітт?". Американець Венс Хіднс схуд на 89 кілограм і довів, що ніколи не пізно змінитися.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дівчина схудла на 204 кілограми заради порятунку сім'ї: "не могла навіть сходити в туалет". Жінка схудла на 204 кілограми заради шлюбу і дітей.

Також «Знай.иа " писав, що 350-кілограмова дівчина "здулася" заради любові, прозріли все: "це що, наречена?" 39-річна американка Черіті Пірс важила 350 кілограм, однак це не завадило їй знайти коханого чоловіка Тоні, який молодший від неї на 17 років.