У програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина» колишній мер Харкова та депутат Верховної Ради України VIII скликання Михайло Добкін розповів про смерть Кернеса, його лікування та прогнози медиків.

У своєму інтерв’ю політик торкнувся теми смерті Геннадія Кернеса. Добкін згадує, що ще до німецької клініки «Шаріте» той лікувався й у лікарнях Харкова, міста, мером якого був.

Добкін стверджує, що був ознайомлений зі станом здоров’я Кернеса дуже добре, він спілкувався з різними медиками, до яких мав довіру, навіть якщо конкретно вони не займалися лікуванням покійного сьогодні мера Харкова. Його стан був важким, а, якщо ще й згадати поранення та попередні операції, то й зовсім невтішним. "Говорили: "Ну, можна вилікуватися, але, якщо це станеться, – це буде диво", - згадує Добкін.

Водночас Добкін також радив дружині покійного сьогодні звернутися до австрійської клініки і навіть дав її контакти. Тим не менш, обрали «Шаріте». Але, як він зізнається, вже не було віри, що Кернес повернеться. «А якщо повернеться, то вже не в змозі управляти містом», - підсумовує він.

Нагадаємо, Василець розповів про санкції проти олігархів.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Добкін назвав Велике будівництво генеральним прибиранням.