Старший син Геннадія Кернеса Кирило отримав у спадок від свого батька 30 мільйонів.
Про це стало відомо з декларація Кирила Кернеса.
Так, стало відомо, що Кирило Кернес син покійного мера Харкова, який є депутатом Харківської облради від Партії «Блок Кернеса – успішний Харків» отримав у спадок від батька 30 000 000 гривень готівкою.
Також відзначимо, що в 2020 році він отримав 75 000 гривень заробітної плати в міському БТІ. Крім того Кирило Кернес отримав 804 000 гривень від здачі майна в оренду і 936 000 гривень - за продаж рухомого майна.

Син Геннадія Кернеса отримав 30 мільйонів

У декларації депутата зазначено, що на його банківських рахунках розміщено близько 90 000 гривень, а готівкою близько 34 800 000 гривень, 82 000 доларів і 22 000 євро.
При цьому Кернес-молодший є власником трьох квартир. Його дружині Яні також належить три квартири. Сім'я володіє чотирма машинами.

Нагадаємо, раніше покійний Кернес збере всіх собачників Харкова під одним дахом. У Харкові 31 Липня і 1 серпня запланована виставка собак пам'яті покійного Геннадія Кернеса.

Як повідомляє портал Знай.ua Терехов ощасливить харків'ян новими тролейбусами. З Луцького автозаводу" Богдан " до Харкова відправили партію з 11 тролейбусів.

Також Знай.ua писав, що жителі селища Рогань показали, в якому стані знаходиться один з будинків. Один з під'їздів, який жахає своїм зовнішнім виглядом.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще