Онука народної артистки України Софії Ротару Софія Євдокименко, яка навчається і працює фотомоделлю в Нью-Йорку досить активна у своєму Instagram. 19-річна дівчина має вже понад 160 тисяч підписників та щодня публікує нові знімки й показує цікаві моменти з життя.
Цього разу Софія Євдокименко, яку назвали на честь знаменитої бабусі показала, як прогулялася у старовинному японському саду, який розташований у США.

Софія Євдокименко, фото з instagram

При цьому Софія зазначила, що це місце надзвичайне, адже тут можна залишитися наодинці з собою та поміркувати про важливі речі.

"Полудень у Чайному саду - старому японському саду в США. Оазис складається з безлічі доріжок, флори та фауни, елементів води та скелі, розташованих у японському стилі. По-справжньому безтурботне місце, де можна налаштуватися й уповільнити рух", - написала дівчина.

Також Софія Євдокименко опублікувала фото з цього саду, де вона позує серед великого різноманіття зелені та будівлі у японському стилі.

Нагадаємо, син Софії Ротару Руслан Євдокименко показав те, чого ніколи не повернути. Руслан Євдокименко часто ділиться яскравими моментами із життя

Як повідомляв портал "Знай.ua", онука Ротару здивувала зухвалим образом: байкерська косуха і довгі стрілки. Софія Євдокименко виставила новий пост

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Також "Знай.ua" писав, бабуся в курсі?: онука Ротару Євдокименко роздяглася до трусів і засвітила шикарну фігуру. Софія Євдокименко відпочиває в теплих краях