У Харкові хлопець вирішив накласти на себе руки в місцевому торговому центрі на очах відвідувачів. Зістрибнути йому завадила охорона центру.

Відповідне відео з'явилося в місцевих телеграм-каналах.

"У Харкові хлопець вирішив зістрибнути вниз і закінчити своє буття в місцевому ТЦ. Але у охорони були свої міркування з цього приводу",- йдеться в повідомленні.

Як видно на відео, хлопець переліз через перила і вже думав стрибати вниз. В останній момент його встигає схопити за руку охоронець, йому допомагає ще один відвідувач, разом їм вдається затягнути суїцидника всередину.

За словами очевидців, на такий крок хлопця спонукало нерозділене кохання.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Респект, красені", "та навіщо зупинили", " та він же як зомбі..Він під чимось", " а хлопець з охорони далеко не слабак!!! ✊ уважуха!!", "Охоронець красава, не за*цяв, познайомився, мовчки взяв і забрав. Сподіваюся у них все складеться", " це косплей Титаніка, чого тягнути його відразу...", "Недосамовбивці спраглі підтримки і уваги☺️", "звук такий як ніби у нього дерев'яні черевички були, які злетіли (" , - писали в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше У Харкові хлопець впав з даху, місцеві жителі шукають причину: "TikTok?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові знайшли тіло 13-річної дівчинки: влізла на міст і…

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові компанія екстремалів влізла на дах висотки посеред міста: "Тільки б на авто не впали"