Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко розмістив у своєму Instagram свіжу публікацію, в якій розповів про те, що він обожнює їсти полуницю зі сметаною і радить всім це спробувати.

"Беру полуницю, жирнючу сметану і забуваюся. Перед очима село, липа, що дуже пахне, я малий, м'яка трава. Ходжу босоніж, інвентаризую комах і намагаюся спіймати найбільшого жука. Сонце спекотне шо капець. Я не витримую, повзу в тінь. Там полуниця з холодною домашньою сметаною. Полуницю прикольно давити пальцями, щоб вона пускала сік і красиво зафарбовувала білу сметанкову сутність. Кольори змішуються та утворюють шось нове. То більше не полуниця та сметана. То значніше. То спогади дитинства.

Євген Клопотенко, фото з Instagram

Тому зараз я можу бути дофіга креативним і поєднувати непоєднуване. Але полуниця зі сметаною залишається полуницею зі сметаною. Непорушно. От просто підіть по полуницю зі сметаною та з’їжте це. Ви все зрозумієте. І навіть якщо у вас немає таких спогадів з дитинства, то буде здаватися, що є. Як виконаєте цей ритуал, то киньте мені фоточки та пишіть про ваші думки та історії. Бо я ж не один такий сентиментальний, нє? Цьом", - написав Клопотенко.

Раніше ми писали про те, як Євген Клопотенко охолодив мозок і нерви звичайним кабачком.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Нагадаємо, Євген Клопотенко перетворив борщ на морозиво і закуску до пива: "От, що вийшло".

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко показав, що можна зробити з молодою картоплею.

Також портал Знай.uа писав, що Євген Клопотенко розповів про свою найганебнішу страву.