На сторінці Державної митної служби України в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про затримання елітного спорткара, вартістю 600 тисяч євро (~19 330 333,39 грн).
Повідомляється, що працівники служби з Києва викрили незаконне перебування Lamborghini Aventador на території нашої країни, спільно з представниками Національної поліції. Дану модель автомобіля ще називають еталоном якості серед відповідного типу машин.

Lamborghini Aventador, фото: Facebook

"Під час перевірки електронної митної бази даних Київською митницею встановлено, що даний транспортний засіб ввезено на територію України через одну з митниць на українсько-польському кордоні громадянином Ізраїлю в режимі тимчасового ввезення строком до одного року ще в лютому 2020 року", - йдеться в публікації.

Lamborghini Aventador, фото: Facebook

Митна служба володіє інформацією про автомобіль і те, що власник спорткара не звертався до митниці по закінченню терміну, із заявою про продовження періоду для тимчасового ввезення Lamborhini в Україну. Aventador тепер є предметом порушення митних правил через громадянина, який порушив законодавство. Тому було складено протокол про порушення митних правил за частиною шостою статті 481 Митного кодексу України (МКУ).
Автомобіль успішно, тимчасово вилучили, а матеріали справи були направлені до суду, в результаті якого винесено рішення про штраф у розмірі 170 тисяч гривень для громадянина Ізраїлю.

Lamborghini Aventador, фото: Facebook

Нагадаємо, в "Борисполі" наркокур'єр ковтнув 90 капсул з кокаїном - діставали зі зворотного боку

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", хитрун ніс у літак 35 пташок під піджаком, спіймали в аеропорту: "Вони просто співають"

Знай.ua писав, в Польщі затримали українця з пухнастою контрабандою - "Повний багажник мілоти"