З Харкова прийшли доволі тривожні новини. Так, в суботу, 7 серпня, в деяких районах міста пішов сильний дощ з градом. У соціальних мережах місцеві жителі публікують відео негоди на Північній Салтівці.

Про це стало відомо завдяки публікаціям в Telegram-каналах, де вже з'явилося безліч кадрів негоди.

Негода, скріншот: YouTube

Загалом мешканці пишуть, що дощ пішов на проспекті Тракторобудівників, Лисій горі, вулиці Клочківській. У свою чергу град був тільки на Північній Салтівці. В цілому зараз практично все місто знаходиться під сірими хмарами.

Синоптики попереджали, що 7 серпня буде мінлива хмарність і місцями короткочасний дощ з грозою. При цьому вдень буде град і шквал підніметься до 15-20 м/с. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Температура повітря вночі протримається на температурі від 18 до 23 градусів, а вдень від 30-35 градусів. У місті теж буде короткочасний дощ, гроза град і місцями шквал теж до 15-20 м/с. Температура повітря вночі від 20 до 22 градусів, а вдень від 30 до 32.

Також варто нагадати нашим читачам, що в Укргідрометцентрі розповіли, якої погоди чекати українцям 7-9 серпня. За прогнозами синоптиків, у деяких районах Лівобережжя та центральних областях України, поступово зміщуючись у східному напрямку, очікуються невеликі Наслідки циклону "Генрі", який вирував днями. Але вже незабаром в країні пануватиме сонячна погода зі стійкою температурою повітря.

Раніше повідомляли, Укргідрометцентр налякав прогнозом погоди з 7 по 9 серпня: зірветься сильний буран і прогримлять грози.

Як повідомляв Знай.uа, погода на вихідні, наступний тиждень і Маковія: синоптик передрекла "бабине літо" в серпні.

Знай.uа писав, мама влаштувала синові "грязьові ванни" прямо на вулиці: "По калюжах, без трусів".