Українці поскаржилися на жахливі умови перевезення пасажирів у вітчизняних маршрутках. Цього разу дісталося Харківському перевізнику. Відповідне фото опублікували в телеграм-спільноті»чорний список".

На знімку, зробленому в Харківському автобусі-величезна діра в підлозі транспортного засобу. Розміри дірки дозволяють припустити, що в неї з легкістю провалиться нога пасажира. Чому і як такий транспорт випускають на маршрут, незрозуміло, адже він загрожує якщо не життю, то здоров'ю українців.

"Вентиляція в маршрутці №225. Перелом ніг включений у вартість проїзду", - обурюється автор повідомлення.

У коментарях користувачі Мережі обурюються з приводу побаченого і дивуються, чому ніхто не скаржиться на стан таких маршруток. Перевізники при цьому не соромляться підвищувати вартість проїзду.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

"Це нормально. Хоч інше дно є", "Дитина точно провалиться...", "На жаль, таке повсюдно", - пишуть в коментарях українці.

Нагадаємо, Укрзалізниця запустила нові поїзди Київ-Одеса з підвищеним комфортом: "Як ціна квитка на літак".

Як повідомляв " Знай.ua", "За * Балі зі своїми посвідченнями": водій маршрутки в Одеській області вилаяв бійця АТО-пільговика. Інцидент стався в маршрутці №25, коли боєць АТО надав пільгове посвідчення учасника бойових дій.

Знай.ua писав, У Харкові пробновят громадський транспорт: які автобуси закуплять для городян