З першої столиці України прийшли доволі тривожні новини. Попереджаємо відразу, що читати цю історію протипоказано під час прийняття їжі, так як вона може надовго зіпсувати апетит і перешкодити процесу травлення. Виявилося, що покупці в одному з магазинів популярної мережі супермаркетів "Сільпо" натрапили на лаваш з цвіллю.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Лаваш з цвіллю, фото: Telegram

"Вчора купили лаваш, роздрукували, а він з цвіллю по всій поверхні, хоча термін придатності ще нормальний. #Сільпо на Тракторобудівників 59/56.", - повідомляють автори публікації.

Лаваш з цвіллю, фото: Telegram

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Лаваш з цвіллю, фото: Telegram

Також в публікації автори додали ще й кілька фотографій, які свідчать про те, що на хлібобулочних виробах дійсно були сліди цвілі. Також на знімках можна побачити марку і вид лаваша.

Нагадаємо також нашим читачам, що нещодавно стало відомо про інцидент, який стався в Запорізькому супермаркеті. Гриби в упаковці вкрилися неприємною речовиною, і стали непридатні для вживання. Цього разу пол роздачу потрапив супермаркет Varus, де було придбано гриби бебі ерінгі.

Раніше повідомляли, українці при влаштуванні на роботу пообіцяли 1500 грн за 5 днів, але вигнали без копійки: "на чужому горбу щастя будують".

Як повідомляв Знай.uа, на популярному одеському пляжі відпочиваючих "обчистили" до нитки, персонал вийшов за межі: "Напала і нацькувала охоронця...".

Знай.uа писав, "Грибочки вкрилися грибком": покупці виявили в супермаркеті небезпечну "закуску", краще не ризикувати.