Відома українська ведуча і модель Василіса Фролова народила свою першу дитину після 40 і тепер вона невпинно пізнає всі радощі материнства.

А зараз вона зважилася відправитися в подорож з 5-ти місячним сином до моря. Зірка зізнається, що під час цієї подорожі вдалося відпочити не тільки синочку, але й мамі. Тепер Василіса Фролова своїм прикладом доводить, що материнство - не перешкода для активного життя.

Василіса Фролова на відпочинку з дитиною, скріншот

"Я не можу сказати, що відпочила у своєму традиційному руслі. Я не пила коктейлі, не гуляла до ранку, навіть засмаги в мене як такої немає, але це геть інший відпочинок. Я раджу всім подорожувати з дитиною, бо це новий досвід абсолютно", - зазначила Василіса Фролова.

Василіса Фролова зазначила, що у подорожах з дитиною все ж є певні труднощі й найперша - це збір валізи. Молодій матусі треба взяти все найнеобхідніше для дитини та вмістити ще всі свої речі у валізу.

Популярні новини зараз

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Василіса Фролова на відпочинку з дитиною, скріншот

Проте вже в аеропорту на неї чекали нові труднощі, малюкові треба було змінити підгузок. На щастя, аеропорт був обладнаний кімнатою для пасажирів з дитиною, тому Фролова могла швидко все зробити. Але, матусі, які допомагали їй розчулили зірку, тому вона не могла стриматися та заплакала.

Василіса Фролова на відпочинку з дитиною, скріншот

Зірка разом з дитиною відпочивала у Туреччині у сімейному готелі. Фролова зазначила, що зараз відпочинок дуже відрізняється, адже простий вихід на пляж займає з дитиною багато часу.

"Перша ніч мені здається пройшла нормально. Радіоні абсолютно все одно де він, вдома чи в готелі. Мені здається, що він звик до свого графіку, прокидатися кожні три години, відповідно я його годую. Все добре", - зазначила вона.

Василіса Фролова на відпочинку з дитиною, скріншот

Зірка зізналася, що подорожі з дитиною це нові відчуття, тому кожному радить пережити цей досвід. Але, найголовніше не боятися просити допомоги у інших.

Нагадаємо, що 43-річна Василіса Фролова вперше стала мамою і показала новонародженого сина. Василіса Фролова поділилася з шанувальниками радісною новиною

Раніше Знай писав, що вагітна Василіса Фролова розкрила, кого носить під серцем. Фролова влаштувала вечірку Baby Shower в колі близьких друзів

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Віктора Павлика поділилася важливою новиною: "На шляху". Катерина розповіла про плани на найближчий час і зізналася, що зараз дуже щаслива.