На полицях популярного супермаркету "Велмарт" у Харкові покупці натрапили на зіпсований хамон з цвіллю, який до того ж продавався недешево.

Про це йдеться у новій публікації телеграм-каналу "Народний ревізор", який також оприлюднив фотографії зіпсованого продукту з полиць супермаркету.

Як зазначається неприємний інцидент мав місце у харківському супермаркеті "Велмарт, що розташований на проспекті Московському, 256Б.

Хамон з цвіллю, Народний ревізор

Хамон з цвіллю, Народний ревізор

Популярні новини зараз

Багатодітних батьків чекають у ТЦК: уникнути мобілізації стало складніше

"Не будь слабаком...": батько найняв повію для 13-річного сина, хлопчик знайшов вихід

Повістки поштовим листом: ТЦК поставило новий ультиматум

На місяць по 4500: українцям готують нову соцдопомогу, але від дечого доведеться відмовитися

Показати ще

Автор допису зазначає, що вартувало таке "задоволення" 175,54 грн. На опублікованих фотографіях також показали, як легко можна не розгледіти цвіль на товарі й придбати неякісний товар, назвавши ситуацію "тонка грань, коли делікатес перетворюється в біосміття".

"Цвіль за 175,54 грн. Ох вже ця тонка грань, коли делікатес перетворюється в біосміття. Харків, "Велмарт", пр. Московський 256 Б.", - йдеться у повідомленні телеграм-каналу "Народний ревізор".

Хамон з цвіллю, Народний ревізор

Хамон з цвіллю, Народний ревізор

Нагадаємо, українка ледь не наїлася рису з хробаками, купленого в АТБ: "Хто буде оплачувати отруєння?". Жінка натрапила у супермаркеті на рис з хробаками

Як повідомляв портал "Знай.ua", у супермаркеті людям впарюють макарони з живими комахами: "Це новий вид спагеті". У супермаркеті продають спагеті з мурахами

Також "Знай.ua" писав, що голодний пасажир посмажив сосиску просто у вагоні метро: "Завжди так роблю". Чоловік посмажив сосиску у вагоні метро