Відома українська співачка Настя Каменських, які виступає під псевдонімом NK поділилася з численними шанувальниками новим чуттєвим фото.
Дружина відомого реп-виконавця Потапа, Настя Каменських має багатомільйонну армію шанувальників. Тому зірка намагається часто тішити їх новими фото, відео чи цікавими новинами з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за нею стежить 5.7 мільйонів осіб.

Фото зі сторінки Насті Каменських

Цього разу Настя Каменських опублікувала два дуже чуттєвих фото. На першому знімку співачка позує у сукні з довгими рукавами у білому та чорному кольорі. Вона ніжно притулила свої руки до обличчя та зарила очі, щоб виглядати ще більш ніжною на фото.
На другій світлині Настя Каменських позує у тому ж наряді, тут вона взялася руками за своє волосся та ніжно дивиться у сторону, аби мати більш загадковий вигляд.

Фото зі сторінки Насті Каменських

"Благословенний ранок", - так Настя Каменських підписала нові фото.


Користувачам мережі прийшлися до душі нові фото Насті Каменських, тому вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів.

"Неймовірна жінка 😍", "Скільки чуттєвості і ніжності, в цій прекрасній жінці ❤️", "Дуже красива", Божечки крихітка😍😍😍 ", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Показати ще

Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Настя Каменських навчила українок правильно крутити дупою і "прогинатися", досвід оцінили: "Точно знаю, 49 років". Настя поділилася секретом своєї привабливості

Як повідомляв Знай Потап "набрався" комплексів поруч з успішною Настею Каменських і тепер намагається "молодитися": "як підліток"

Також портал Знай писав, що у перерві між концертами Настя Каменських згадала про любов до Потапа: "Так фальшиво..."