Стало відомо про те, що жінка з Харкова отримала звання MISS WORLD PLUS SIZE UKRAINE 2021, і тепер отримала право представити країну на міжнародній арені.

У Києві відбувся грандіозний фінал національного конкурсу Mrs & Miss World Plus Size Ukraine 2021. Це цілий проект, на який дівчата намагаються себе розкрити, позбавляються від комплексів, і починають себе любити такими, якими вони є.

Євгенія Чумакова-Ярошенко, фото: Таблоїд

І ось, візажистка з міста Харків виграла одну з корон конкурсу, обійшовши відразу 27 учасниць з різних міст країни. Тепер вона володар права поїздки вже на міжнародний конкурс Miss Worl Plus Size, який відбудеться в Бразилії вже зовсім скоро.

Євгенія Чумакова-Ярошенко була на конкурсі в пишній сукні червоного кольору, і тепер буде готуватися до поїздки на міжнародний конкурс до Бразилії.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще

Варто відзначити, що на головній сцені дівчата презентували свої дизайнерські вбрання під виступ Віталія Козловського, а також, пройшлися в нижній білизні по подіуму, де презентували свої пишні форми.

Корону Mrs Top of the World Plus Size Ukraine 2021 отримала мешканка Маріуполя Катерина Колмикова. Крім того, ще одна маріупольчанка забрала призову корону - Наталія Нестеренко стала володаркою титулу 2nd Runner-up Miss Top of the World Plus Size Ukraine 2021. Звання MS World Plus Size Ukraine 2021 дісталося Ользі Кузіній з Полтави.

Варто зазначити, що конкурс проходить в Україні лише з 2019 року.

Нагадаємо, що Фінал "Міс Всесвіт": доля скандальної Українки Анни Неплях і кращі фото переможниці Харнааз Сандху

Раніше повідомлялося, що Вікторія Файнблат на конкурс Місіс світу їздила з 10 валізами суконь

Також, організатори "Міс Україна" не можуть знайти "натуральних" конкурсанток