Із засніженого міста Харків прийшли доволі вже звичні новини. Тут так звана красуня, фіналістка відомого конкурсу краси продемонструвала всім українцям свою дурість, опублікувавши факт порушення ПДР в соціальних мережах, ще й при цьому похвалилася даним фактом.

Про це стало відомо завдяки Stories, яку дівчина опублікувала відразу в своєму Instagram.

Харківська фіналістка Міс Україна 2021, фото: Instagram

На відео можна почути, що вона комусь вже говорила, що їй не можна мати велику машину, так як у неї будуть проблеми з порушеннями. Ось тепер люди гадають, кому ж вона говорила про це.

Харківська фіналістка Міс Україна 2021, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Справа в тому, що дівчина сіла за кермо, за її словами, високої машини і виїхала на трамвайні колії, тим самим об'їжджаючи пробку. Однак видно, що дані шляхи стоять не по центру, як це буває на великих широких проспектах або вулицях, а на окремій огородженій дорозі, куди автомобілям виїжджати не можна. Тепер цим повинні зайнятися Нацполіція. Якщо звичайно зможе встояти перед такою "красою".

Жителі міста почали активно обговорювати ситуацію: "Під час м*нєту іноді потрібно баб слухати. Вони щось можуть бурмотіти з х**м у роті, але це важливо", "Об*сранка, запорола безмозка таке почесне звання...", "Дірка звичайна, з мізками равлики", "Написано що фіналістка, я вирішив що переможець, але там мабуть зрозуміли, що вона дурепа і так і є раз порушила ще й похизувалася... значить тільки штраф)".

Коментарі до відео, скріншот: Telegram

Раніше повідомляли, відома модель розбила Lamborghini в кристалах Swarovski за 10 млн грн: "Карма...".

Як повідомляв Знай.uа, ДТП в Чернігівській області з 13 загиблими: глава МВС назвав причину.

Знай.uа писав, примушував до інтиму з таксистами і кур'єрами, поки сам ховався в шафі: дівчина заявила про знущання свого хлопця.