У суботу, 17 червня, у Харкові стався нещасний випадок. Жінка впала з даху тролейбуса з необережності. Про це повідомляє регіональний Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Постраждалою виявилася 33-річна жінка-водій тролейбуса. Вона впала з даху по необережності під час ремонту дуг. Медики прибули на місце пригоди за 2 хвилини.

"Бригада прибула на виклик через дві хвилини і з'ясувала, що 33-річна водій тролейбуса під час ремонту дуг з необережності впала з даху. Постраждалій надали необхідну медичну допомогу, після чого доставили в лікарню", - розповіли медики.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

На даний момент не повідомляється, в якому стані перебуває постраждала.

Раніше повідомлялося, що в Києві, на вулиці Василя Тютюнника, 28, стався нещасний случай. Троє чоловіків впали з будівельних лісів, двох постраждалих терміново відвезли в лікарню.

За попередньою інформацією, троє чоловіків-будівельників проводили заміри на зовнішній стороні висотного будинку. Вони стояли на лісах. У якийсь момент конструкція почала падати.

За словами представників будівельників, чоловіки були на рівні другого поверху. Що саме стало причиною інциденту будуть з'ясовувати правоохоронці. Двох постраждалих відвезли до лікарні. Вони обидва були у свідомості, але один з них отримав досить серйозні травми.

Нагадаємо, жахлива пожежа на Київщині перетворив на купу попелу десяток автобусів.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві сталося страшне ПП на будівництві.

Також Знай. ua писав, що популярний харківський пляж ледь не став місцем трагедії.