Поліція Харкова оголосила про підозру ще одному фігуранту справи про побиття телеоператора біля ринку “Барабашово”. Про це повідомляє агенція “Інтерфакс-Україна” з посиланням на начальника Головного управління Національної Поліції у харківській області.

За фактом інциденту кримінальне провадження відкрите за трьома статтями Кримінального Кодексу. Ще за трьома статтями ведеться провадження відносно побиття телеоператора харківської служби новин Вадима Макарюка. Наразі поліція підготувала ще два повідомлення про підозру по цій справі.

Нагадуємо, що Макарюка побили в той час, коли він проводив зйомку сюжету про конфлікт навколо харківського ринку “Барабашово”. Наразі оператор знаходиться в лікарні.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що одного з фігурантів побиття Макарюка було затримано. Суд відправив його під домашній арешт.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що першим затриманим став активіст “Націонаольного корпусу” Сергій Козлюк, який раніше підозрювався в скоєні розбійного нападу в іншому районі Харкова.