Апеляційний суд Харківської області завершив розгляд апеляційних скарг Олени Зайцевої та Геннадія Дронова на вироки у справі про резонансне ДТП на вулиці Сумській, повідомляє портал “Politeka”.

За рішенням суду вироки обом фігурантам залишились без змін — обидва отримали по 10 років позбавлення волі. Але журналістка Тетяна Доцяк вважає, що це ще не крапка у цій справі.

На думку Доцяк, потрібно також добитися покарання для тих людей, які навмисно чи ні допомагали обвинуваченим піти від відповідальності. Серед них — експерти інституту імені Бокаріуса, експерти Харківського обласного бюро судово-медичних екпертиз, слідчий Ігор Волков та прокурори, які не звертали уваги на їхні злочинні дії.

“Якщо покарання буде — це стане прецедентом”, - вважає Доцяк.

Нагадуємо, що адвокат Зайцевої Юлія Плетньова повідомила, що її підзахисна є хвора та потребує особливого лікування, яке неможливо забезпечити в СІЗО.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” повыдомляв про те, що в Апеляційному суді Плетньова вибудувала лінію захисту на тому, що її клієнтка винна лише у перевищенні швидкості, а основним винуватцем ДТП є Генадій Дронов, який не зробив нічого для уникнення зіткнення.

Також “Знай.ua” інформував про те, що нещодавно адвокат потерпілих у цій справі звернулась до Президента Володимира Зеленського для того, щоб той забезпечив справедливе правосуддя.