Після того, як у Кернеса програли суд щодо перейменування проспекту Петра Григоренка на проспект маршала Жукова, активісти приступили до роботи.

Соцмережі облетіли кадри, на яких представники Нацкорпусу змінюють таблички з назвою проспекту Жукова назад на проспект Петра Григоренка.

Паралельно поруч з пам’ятником маршалу, якого багато хто називає "кривавим м’ясником", вони організували фотовиставку і влаштували показ фільму про те, що собою являє цей полководець, і чому його ім’ям категорично не можна називати проспект в одному з найбільших міст України.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Активісти за свої гроші виготовили 10 табличок, які зараз і закріплюють на будинках. Щоб зняти попередні, які комунальники вішали на висоті третього-четвертого поверху, необхідна спеціальна техніка. Тому на одному з будинків дві таблички: та, що нижче – проспект Петра Григоренка, а на висоті 13 метрів – табличка з ім’ям маршала Жукова.

Нагадаємо, 10 вересня Харківський окружний адміністративний суд скасував повернення проспекту Григоренка імені радянського маршала Жукова

Як повідомляв портал Знай.ua, Кернес оголосив харків'янам війну через Жукова
Також Знай.ua писав, Кернес не прибув на зустріч з підприємцями щодо ситуації навколо ринку “Барабашово”