В Харківській області вже зафіксовано 15 підозр на коронавірус.

У Харкові з підозрою на коронавірус COVID-19 помер чоловік. Про це повідомили у Департаменті інформації та масових комунікацій Харківської обласної державної адміністрації.

Чоловіка госпіталізували з симптомами коронавірусної хвороби, проте врятувати його не вдалося. Стало відомо, що померлий - з Харківського району, і був безробітним.

Разом з тим, станом на вечір 2 квітня, у Харкові виявили підозру на коронавірус у дошкільника з села Лозове,Харківської області, який був за кордоном. Зараз хлопчик знаходиться на самоізоляції.

у лікарні, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Підозра на коронавірус також є у чоловіка віком до 30 років. Він за кордоном не був, на даний момент він знаходиться в інфекційному відділенні.

Усього по регіону зафіксовано 15 підозр на коронавірус, лабораторно підтвердили один випадок COVID-19.

За станом на 10:00, 3 квітня в Україні 942 лабораторно підтверджених випадки зараження на коронавірус, з них 23 летальних, 19 - видужали. За добу зафіксували 138 нових випадків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Попереду - важкі тижні. Карантин стане жорсткішим", - новий міністр МОЗ Максим Степанов негайно звернувся до українців

Як повідомляє портал «Знай.ua» Куди звертатися при підозрі на covid-19: Ляшко дав покрокову інструкцію

Також «Знай.ua» писав, що Головне за день четверга, 2 квітня: медиків залишили без грошей, українців без ліків, а пенсійний вік підвищили