У четвер, 25 березня, в Харкові сталася чудова історія порятунку. Працівниця Центру екстреної медичної допомоги врятувала життя жінці, яка втратила свідомість в салоні автобуса.

Про це повідомляє Telegram-канал "Х**вий Харків".

"Кравченко Ірина Вікторівна, фельдшер Чугуївського відділення ЕМП, поверталася з курсів. В автобусі, яким їхала фельдшер, одна з пасажирок знепритомніла. До прибуття бригади "швидкої" Ірина почала реанімувати пасажирку. На щастя, завдяки спільним зусиллям медиків, серцево-легеневу функцію жінки вдалося відновити. Медики "швидкої" госпіталізували хвору в лікувальний заклад", - йдеться в публікації.

Раніше львівська військова кореспондентка Ірина Вовк презентувала книгу "Василь Сліпак". Вона присвячена оперному співаку та військовому, який загинув від кулі снайпера захищаючи рідну землю. У 2014 році Ірина вперше поїхала на Схід, тоді журналістка мала редакційне завдання показати, що відбувається на передовій.

Популярні новини зараз

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

Нагадаємо, раніше відважна Юлія пройшла шлях від медика до командира на Донбасі, виконавши свою мрію: "мені важко"

Як повідомляє портал Знай молода медсестра пішла з чоловіком на війну і стала ангелом для поранених воїнів: "Швидка не встигне"

Також Знай писав, що мужня Українка залишила кар'єру педагога заради захисту Батьківщини: "завжди мріяла".